shutterstock_221623813.jpg

Midsona Norge AS

Midsona Norge AS er Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter. Selskapet både utvikler og produserer egne merkevarer, samt distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere.

Midsona Norge AS, tidligere Midelfart & Co AS, skiftet navn til Midelfart Sonesson AS pr 1. januar 2007, da selskapet ble solgt til Wilhelm Sonesson AB i Sverige. En felles og tydeligere selskapsidentitet var ønskelig, og navnendring til Midsona Norge AS skjedde pr 1. februar 2011. Selskapet er en del av Midsonakonsernet med hovedkontor i Malmø.

Supernaure AS – den ledende aktøren i Norge innen segmentet supermat – ble kjøpt opp av konsernet i 2013, og dette etablerte Midsona innen et nytt og sterkt voksende produktområde.

I slutten av 2014 ble det foretatt oppkjøp av Soma Nordic- et selskap som fokuserer på økologiske produkter innen helse og velvære. Med oppkjøpet av Soma styrkes Midsona innen segmentet økologiske alternativer.

Vi ser på oss selv som et ”Human Capital” selskap, der det viktigste vi kan tilby våre kunder og samarbeidspartnere er våre ansattes ekspertise på det norske markedet. Midsona Norge AS har en unik og sterk bedriftskultur som er skapt gjennom engasjement, vilje og konkurranseglede gjennom fire generasjoner.
 
Midsona Norge AS har kontorer i Drammensveien 149 på Skøyen i Oslo. Vi har også et eget lager i Drammen. Vi er totalt 85 medarbeidere i Norge.
 
Midsona Norge AS er en av flere selskaper i Midsona AB som er børsnotert i Sverige. Konsernet har en nettoomsetning på 920 millioner SEK (2014) og har rundt 170 ansatte i Sverige, Norge og Finland.

Midsona Norge AS
Organisasjons-/foretaksnr: 979 473 559